PROMPT Bridging

För logopeder som vill fortsätta fördjupa sig i PROMPT är fortsättningskursen PROMPT Bridging Technique to intervention nästa steg. Nu hålls den för första gången helt på svenska, online 27-29 Maj! Jag hoppas att det är många som vill vara med!

I workshoppen fördjupar vi oss i behandling och bedömning och svarar på alla frågor som kommit upp under vägen – hur och när utvärderar man? Hur går man vidare? Varför blir det såhär? Hur skriver man talmotoriska mål?

Vi övar på att använda de olika nivåerna av PROMPT-teknik för att göra behandlingen så effektiv som möjligt.

Välkomna att vara med! Anmälan till PROMPT institute. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.