Torunn Liljegren


Torunn Liljegren, logoped med utbildning från Göteborgs Universitet, examensår 2011.

Jag har jobbat med barn med språkstörning sedan examen men också med läs- och skrivutredningar, vuxna med neurologiska skador och vuxna med röstproblematik. Min specialinriktning är dock talmotoriska svårigheter och behandling av talmotoriska svårigheter främst hos barn och ungdomar. 

Sedan 2014 har jag föreläst om språkutveckling, språkstörning och talmotorik för föräldrar, logopedstudenter och på logopedmottagningar.

Jag är certifierad och instruktör i metoden PROMPT – Prompts for restructuring oral muscular phonetic targets, vilket är en behandlingsmetod utformad för personer med olika typer av talmotoriska svårigheter.

Behandlingen används både för barn med en avvikande talmotorisk utveckling och för vuxna som drabbats av talmotoriska svårigheter efter skada eller sjukdom. Du kan läsa mer om behandlingsmetoden under fliken PROMPT. 

Logopedkontakt Väst finns på Hisingen i Göteborg.
Besöksadress är Vårlöksgatan 3. Ingång från gatan ett par trappsteg ner.

 

Under 2023 arbetar jag deltid efter föräldraledighet. Det är just nu många som hör av sig och vill boka tid och jag har därför ca 2 månaders väntetid. Du är varmt välkommen med frågor och jag svarar gärna på mail men det kan ta några dagar extra!

Det finns även några andra privata logopeder i Göteborgsområdet som träffar barn med behov av stöttning i kommunikation, språk och tal: Speciallogoped, Logoped i Väst, Röstfabriken, Göteborgslogopeden och Anna B Logoped.

 

Kontakta mig gärna via kontaktformuläret nedan om du har frågor!